Societat

Gastronomia

El restaurant Can Bosch manté els seus dos «Sols Repsol», mentre que Rincón de Diego i Miramar conserven el que tenien

Per Redacció

Jordi Vilà (Alkimia), Aitor Arregi (Elkano) i Paco Pérez (Miramar), són els Tres Sols de la Guia Repsol 2021
Jordi Vilà (Alkimia), Aitor Arregi (Elkano) i Paco Pérez (Miramar), són els Tres Sols de la Guia Repsol 2021 | Cedida (Agències)

Tres restaurants cambrilencs –Can Bosch, Rincón de Diego i Miramar– van ser distingits, ahir, amb els guardons "Sol Repsol" 2021. Tots tres mantenen la distinció que ja tenien. Concretament, el restaurant Can Bosch segueix amb els seus Dos "Sols Repsol", mentre que el Rincón de Diego i el restaurant Miramar mantenen Un "Sol Repsol" que ja posseïen.

Ahir, el Teatre Victoria Eugenia de Sant Sebastià va ser l'escenari de l'entrega d'aquests guardons, organitzats amb la col·laboració del Departament de Turisme, Comerç i Consume del Govern Basc. En l'entrega d'ahir es van distingir un total de 96 restaurants: tres amb Tres Sols –Jordi Vilà (Alkimia de Barcelona), Aitor Arregi (Elkano de Getaria - Gipuzkoa) i Paco Pérez (Miramar de Llançà - Girona), 11 amb Dos Sols i 82 restaurants amb Un Sol. Pel que fa a la demarcació de Tarragona, Les Moles d’Ulldecona manté els Dos Sols que ja tenia i El Celler de l’Arbocet, de Riudoms; Ferran Cerro, de Reus i Villa Retiro, de Xerta també conserven Un Sol.

Comenta aquest article