Esports

Hoquei patins

El Cambrils CH cau a la pista del líder, el Cadí

Els de l'Alt Urgell són els líders de la lliga i compten amb jugadors que en les darreres temporades han competit en categories superiors

Per Redacció

Imatge d'un partit de pretemporada del Cambrils CH
Imatge d'un partit de pretemporada del Cambrils CH | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei patins                Segona Catalana               Grup 4A

CH Cadí 7 - Cambrils CH 0

El Cambrils CH va perdre, aquest passat diumenge, a la pista del Cadí per un contundent 7 a 0. Els de l'Alt Urgell són els líders de la lliga i compten amb jugadors que en les darreres temporades han competit en categories superiors.
El partit va començar de la pitjor manera possible, ja que als pocs minuts els locals van estrenar el marcador després d'una llarga jugada amb molta combinació. Minuts després, una relliscada al mig del camp va permetre al Cadí recuperar la bola i marcar el 2 a 0 amb un u contra el porter. Els locals no van deixar de pressionar la sortida de bola i van posar el 3 a 0 aprofitant un rebot. Els cambrilencs van canviar el pla defensiu i van controlar els atacs del Cadí. Amb el marcador en contra, el Cambrils va fer debutar al juvenil Miquel. En els últims minuts de la primera part, els locals van marcar dos gols amb xuts des de la frontal de l'àrea.
En la segona part, el Cadí va tornar a marcar al cap de pocs minuts de la represa. Els cambrilencs van poder fer el gol de l'honor amb una falta directa, però el porter local la va aturar. Els locals també van desaprofitar una directa que el porter del Cambrils, Oriol, va aturar. Quan faltaven 20 segons, els locals van posar el 7 a 0 definitiu al marcador.
Dissabte que ve, el Cambrils buscarà una nova victòria davant el Piera, el tercer classificat, a les 18 h al Palau d'Esports Municipal, per tal de seguir en la zona alta de la classificació.

Comenta aquest article