El Cambrils Unió s'imposa a la Pobla de Mafumet B i suma els tres primers punts del Torneig de Segona Catalana

Imatge corresponent al partit disputat entre el Cambrils Unió i la Pobla de Mafumet B, el passat 20 de març a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Torneig Segona Catalana           Grup 12

CF Pobla de Mafumet B 1 - Cambrils Unió 2

El Cambrils Unió es va estrenar amb una victòria al camp de la Pobla de Mafumet B en el Torneig de Segona Catalana que s'està disputant des de fa dues jornades. Els cambrilencs han pogut debutar aquesta setmana després que el partit de la primera jornada, davant el Montblanc, s'hagués hagut de suspendre per qüestions de contagi de la covid a la capital de la Conca de Barberà.

El Cambrils Unió i la Pobla de Mafumet B ja s'havien enfrontat en un partit de preparació, fa poques setmanes, amb victòria in extremis dels cambrilencs. Aquest dissabte, novament, la victòria va ser pel Cambrils Unió en un partit molt disputat. Els gols van venir tots a la segona part del partit. El Cambrils Unió es va avançar al marcador al minut 50 amb gol de Marc Benito i al minut 78 aconseguia el 0 a 2 amb gol d'Eduardo Sosa. La Pobla de Mafumet B va escurçar distàncies al minut 84.

Els cambrilencs han sumat els tres primers punts d'aquest torneig. Aquest proper diumenge jugaran al camp de la Canonja.