Societat

Joventut

El Departament de Joventut ofereix dos cursos de formació en el lleure del programa «Carretera i Manta»

Per Redacció

Un dels cursos que s'ofereix és el de monitor de lleure
Un dels cursos que s'ofereix és el de monitor de lleure | Cedida

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils ha organitzat, per aquest 2021, dos cursos en línia de formació en el lleure dins del programa d’activitats juvenils Carretera i Manta (CiM), que es porta a terme en col·laboració amb els Ajuntaments de Salou i Vila-seca i està dirigit a joves d’entre 12 i 30 anys. El programa complet es pot consultar al web http://www.carreteraimanta.cat.

La regidora de Joventut de Cambrils, Natàlia Pleguezuelos, ha afirmat que la formació en el lleure ja és un clàssic dins del programa Carretera i Manta i que respon a una gran demanda per part dels i les joves. "És una formació enriquidora per a les persones joves i que proporciona una oportunitat de trobar feina en període de vacances escolars", ha explicat la regidora.

Les formacions del Carretera i Manta formen part del programa "Treballem i estudiem" del Pla Municipal de Joventut 2017-2020 prorrogat per aquest 2021. Concretament s’ofereix un curs de premonitor/a i un altre de monitor/a en el lleure a un preu subvencionat assequible. Les persones interessades es poden inscriure als cursos a partir del dilluns 12 d’abril a través del web https://www.joventutcambrils.cat/ca/blog/carretera-i-manta.

  • Curs de Premonitor/a de lleure

Adreçat a joves d’entre 15 i 17 anys. Es realitzarà els dies 8, 15, 22 i 29 de maig de 10h a 12,30h amb un preu de 15€. Aquest curs és una introducció al món de l'educació en el temps de lleure i el seu vincle amb el joc, un bon incentiu, perquè, quan els participants tinguin l’edat, decideixin formar-se com a monitors/es de lleure i puguin llavors desenvolupar la tasca educativa en el lleure de forma professional.

  • Curs Monitor/a de lleure

Adreçat a joves d’entre 18 i 30 anys que estiguin interessats i interessades a formar-se en el camp del lleure educatiu. Es realitzarà els caps de setmana des del 24 d’abril fins al 23 de maig. Aquest curs té un preu de 80€.

Un altre curs que s'ofereix és el de premonitor/a de lleure

 

Comenta aquest article