L'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió s'endú una victòria per la mínima contra el Sant Ildefons

Un moment del partit entre l'equip juvenil del Cambrils Unió i el Sant Ildefons, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Preferent Juvenil, grup 1

Cambrils Unió 1 - Sant Ildefons 0

L'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió es va endur la victòria per la mínima, 1 a 0, davant del Sant Ildefons en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda. Un matiner gol dels cambrilencs en el minut 3 de joc de la primera part, a càrrec de Miguel Ángel Gómez, va ser suficient perquè els locals sumessin el triomf. Durant la resta del partit, els dos equips van intentar moure el marcador, però cap dels dos va ser capaç de perforar la porteria contrària.

Amb aquest triomf, l'equip se situa en l'onzena posició del grup 1 –que agrupa un total de 16 equips–. El proper dissabte, el juvenil del Cambrils Unió es desplaçarà al camp del cuer, el Sant Quirze del Vallès.