Informació general

Detencions

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Mont-roig del Camp desmantellen una plantació de marihuana a Miami Platja

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una plantació de marihuana
Imatge d'arxiu d'una plantació de marihuana | Cedida

La Guàrdia Civil de Tarragona i la Policia Local de Mont-Roig de Camp han desmantellat una plantació clandestina de marihuana amb 916 plantes i han intervingut 69 kg de restes d'aquesta planta. El preu de venda hauria pogut superar els dos milions d'euros. Tot va començar quan efectius de la Policia Local de Mont-Roig de Camp van observar una furgoneta, que els va resultar sospitosa, per l'horari i immoble des d'on la van veure sortir, un establiment comercial en situació d'embargament, situat a la zona de Miami Platja. Al veure la presència policial van intentar evadir-se, sent interceptada ràpidament. La furgoneta estava ocupada per un home i una dona de nacionalitat albanesa, domiciliats a Gavà (Barcelona). A l'inspeccionar l'interior, van observar que portava 6 sacs grans plens de restes de marihuana, acabada de tallar i en estat humit, així com material per al seu cultiu i elaboració, procedint a la detenció dels seus dos ocupants, per un suposat delicte de tràfic de drogues, traslladant els detinguts i efectes intervinguts cap a les dependències policials.

Sent els agents actuants coneixedors que efectius de l'Oficina d'Anàlisi Fiscal de la Guàrdia Civil de Tarragona havien portat en època recent una operació, amb la qual poguessin estar involucrats els detinguts, van posar en coneixement els fets a aquests, traspassant a la Guàrdia Civil les diligències policials, detinguts i efectes intervinguts, sent tot això traslladat cap a les dependències de la Guàrdia Civil de Tarragona. Un cop conegut el lloc de procedència de la furgoneta, es va sospitar que a l'interior de l'immoble es duguessin tasques de cultiu i elaboració de marihuana, tipus indoor, així com defraudació de fluid elèctric, per la qual que es va sol·licitar a l'autoritat judicial el manament d'entrada i registre.

Autoritzada l'entrada i registre, es va procedir a la localització i confiscació de 916 plantes de marihuana amb un pes de 317 kg, en estat de floració, així com multitud de material específic per al cultiu i elaboració de la marihuana. Als presumptes autors, se'ls imputen delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric, després de prestar declaració en dependències policials seran posats a disposició de l'jutjat en funcions de guàrdia de Reus. L'actuació policial està enquadrada, en el marc d'una de les operacions que estableix la Guàrdia Civil.

Comenta aquest article