Informació general

Restriccions

Les competicions esportives federades no es veuen afectades per les noves mesures del Procicat

Aquest proper cap de setmana, doncs, no s'aturaran les competicions esportives i els esportistes podran sortir de la comarca amb la seva bombolla esportiva o bé amb els pares i mares que els acompanyin als desplaçaments

Per Redacció

Imatge d'un partit disputat per un equip base del Cambrils Unió, el darrer cap de setmana de març
Imatge d'un partit disputat per un equip base del Cambrils Unió, el darrer cap de setmana de març | Juan Antonio Dorado

Les noves mesures anunciades pel Procicat ahir a la tarda i que entraran en vigor des de demà i, de moment, fins el proper 19 d'abril, no afecten el desenvolupament de les competicions i entrenaments d'àmbit federat, que podran seguir-se realitzant tant dintre com fora de l'àmbit comarcal. Recordem que fa poques setmanes que es van reprendre aquestes competicions esportives federades i en molts casos es van iniciar, tant pel que fa a les categories base i amateur dels esports de competició. Aquest proper cap de setmana, doncs, no s'aturaran les competicions esportives i els esportistes podran sortir de la comarca amb la seva bombolla esportiva o bé amb els pares i mares que els acompanyin als desplaçaments.

Les altres excepcions previstes per fer desplaçaments fora de la comarca o dels límits de Catalunya són per motius laborals, sanitaris, d'estudis, retorn al lloc de residència habitual, cura de persones grans, menors o amb dependència, o també dels menors en cas que els progenitors estiguin separats, exàmens inajornables o causes de força major. També entren dins les excepcions previstes les excursions o colònies dels grups bombolla escolars.

En canvi, tenir una reserva en un hotel o allotjament turístic o una entrada per anar al teatre, per exemple, no dona dret a trencar el confinament comarcal. Protecció Civil recomana portar una declaració d'autoresponsabilitat que justifiqui el motiu del desplaçament. A banda, continua vigent el toc de queda, entre les 10 de la nit i les 6 del matí, a tot el territori.

Comenta aquest article