Cultura

Música

«Entre llençols», el segon àlbum de La Clandestina, surt a la venda demà divendres

Per Redacció

Imatge promocional del grup La Clandestina
Imatge promocional del grup La Clandestina | Cedida

La Clandestina presenta demà divendres 9 d'abril el seu segon àlbum. Després del llançament del primer tastet del disc el passat febrer, ara és el moment que tot el ritme, vida i il·lusió del nou treball comenci a aixecar el vol. En aquesta ocasió, el track escollit per acompanyar la sortida de l'àlbum és 'T'esperaré', una balada amb ritmes i textures electròniques i amb l'amor com a teló de fons. 

Amb la sortida del disc al complet, la formació anuncia també la presentació oficial en directe de l'àlbum. La cita serà el proper 22 de maig al vespre a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Les entrades, que tindran un cost de 10€, estaran disponibles al web del mateix auditori en els dies vinents. A banda d'aquest nou concert, la formació ja està treballant amb diferents actuacions més que els portaran a recórrer les principals places del territori al llarg de l'estiu, si l'actual situació de pandèmia ho permet i sempre seguint totes les mesures de seguretat. 

Albert Recasens: "Posarem tot el que estigui al nostre abast perquè la gent que ens vingui a veure s'emporti la millor de les sensacions"

Albert Recasens, cantant de La Clandestina, explica que poder presentar l'àlbum a un emplaçament amb el prestigi i programació que té l'Auditori Josep Carreras és sempre un repte per la banda. "Serà el nostre primer concert després de molt de temps i amb una situació que no és fàcil, però posarem tot el que estigui al nostre abast perquè la gent que ens vingui a veure s'emporti la millor de les sensacions després d'hora i mitja de concert. La música ha de servir justament per això i ara cal més que mai", ha assegurat l'Albert.

La formació està treballant intensament en aquest nou directe amb la finalitat de fer un pas més en la seva carrera professional i l'objectiu de presentar 10 noves cançons i tornar a portar a l'escenari els principals tracks del seu primer disc publicat el 2018 amb una nova sonoritat i estètica.

El llibret que acompanya el disc ha comptat amb la col·laboració de diferents artistes del territori amb la finalitat de sumar art i cultura. L'àlbum, format per 10 tracks, surt publicat a través del segell discogràfic Crea Music. El grup La Clandestina està format per Albert Recasens, veu; Marc Cubero, teclats; Èric Castro, baix; Xavi Blanch, bateria; Julià Castellví, guitarres i Vicent Reverté, trombó.

Comenta aquest article