Esports

Vela

El Club Nàutic Cambrils estrena els cursos d'iniciació a la vela aquesta Setmana Santa

Per Redacció

El CN Cambrils està impartint cursos d'iniciació a la vela, aquesta setmana
El CN Cambrils està impartint cursos d'iniciació a la vela, aquesta setmana | Cedida

L’Escola de Vela del Club Nàutic Cambrils ofereix, aquesta setmana, formació d’iniciació a la vela per adults i per a nens i nenes a partir de set anys. Els cursos s’han organitzat coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa i atenent el creixent interès per aquesta pràctica esportiva. La formació s’allargarà fins al demà divendres 2 d'abril en horari de matí. Els alumnes inicien la jornada amb una sessió teòrica per després aprendre com preparar l’embarcació i, tot seguit, sortir a l’aigua a navegar.

Per realitzar aquest tipus de formació no són necessaris coneixements previs, de fet, l’objectiu dels cursos és oferir nocions bàsiques de la vela, contribuint a fomentar l’interès per la mateixa i obrint-la al màxim de persones possible. A la vegada, es busca donar a conèixer el treball de l’Escola de Vela i totes les possibilitats d’activitats i formació que es programen al llarg de l’any a les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils.

Aquest tipus de formacions es poden fer també sota demanda des d’ara i fins a l’estiu en cap de setmana. A més, el programa formatiu s’amplia de manera regular durant els mesos d’estiu. El curs d’iniciació a la vela es fa en paral·lel amb la celebració, aquest mes de març, de la sisena edició de l’Easter Camp, reservat a regatistes que ja formen part d’escoles de vela de tots els clubs catalans. L’Easter camp és un entrenament de preparació per als campionats previstos fins Sant Joan per a les classes d'Optimist i ILCA.

Comenta aquest article