El Mediterrani perd a la complicada pista del Fraga Futsal

Imatge d'un partit del Mediterrani disputat a casa aquest mes de març
Imatge d'un partit del Mediterrani disputat a casa aquest mes de març | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Divisió d'Honor Catalana, grup 3

Fraga Futsal 7 - CFS Mediterrani 5

El CFS Mediterrani va caure derrotat, el passat cap de setmana, a la complicada pista del Fraga Futsal –és el tercer classificat del grup– per 7 a 5. L'enfrontament es presentava com un partit difícil per als cambrilencs i així va ser des de l'inici. De fet, els locals s'avançaven en el marcador ben aviat, en el minut 2 de joc. Diversos erros defensius del Mediterrani propiciaven que al quart d'hora de partit, el Fraga ja dominés per 3 a 0. A partir d'aquí, una certa reacció del Mediterrani va fer que l'equip tingués possessions de pilota més llargues i poder aproximar-se a la porteria rival. Dos minuts abans del descans, un gol en pròpia porteria dels locals permetia retallar diferències, 3 a 1.

Un inici fulgurant del Fraga a l'inici de la segona part va significar dos gols més en pocs minuts deixant un marcador molt advers per als cambrilencs de 5 a 1. El Mediterrani però, no va abaixar els braços i va marcar el 5 a 2 a càrrec d'Héctor Pereira, en el minut 27. Dos minuts després, el Fraga marcava el sisè. A partir d'aquí, els cambrilencs van jugar amb porter-jugador per mirar d'acostar-se en el marcador, però el Fraga aconseguia anotar el 7 a 2 en el minut 37. Gairebé a les acaballes del partit, el Mediterrani va ser capaç de marcar tres gols, obra d'Albert Chafer, Martín Camacho i Jorge Sena.

El Mediterrani ocupa el cinquè lloc de la classificació del seu grup. El proper partit serà el 10 d'abril, a casa a les 18 hores, contra el Sicoris Club.