El Laguna guanya el Linyola i se situa segon del seu grup de la fase d'ascens

Un moment del partit entre el Laguna i el Linyola, disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol sala - Segona Fase Tercera Divisió Nacional (grup 2 - Fase ascens)

CFS Laguna 8 - FS Linyola 5

El Laguna va tornar a guanyar, aquest passat dissabte a la tarda, en el partit disputat a casa contra el FS Linyola. Els cambrilencs van quallar un gran partit i es van mostrar molt efectius de cara a porteria. Ben aviat, en el minut 3, el Laguna aconseguia posar-se per davant en el marcador amb un gol d'Albert Ríos i només un minut després Emilio Utrera feia el 2 a 0. Als quatre minuts, el mateix Emilio Utrera anotava el tercer que feia encarrilar el triomf local. En el minut 13, el Linyola retallava diferències però uns segons després Guillermo David López tornava a marcar a favor del Laguna (4 a 1). A tres minuts del descans, el Linyola marcava i deixa el 4 a 2. Ja en la segona part, als sis minuts, Emilio Utrera signava el seu hat trick particular i uns instants després Albert Ríos marca el sisè. El Linyola ho va seguir intentant i fruit d'això va fer el tercer en el minut 33. El setè del Laguna va arribar de les botes d'Albert Ríos en el 36, mentre que els visitants anotaven el seu quart en el 38. Albert Ríos marcava el vuitè dels locals i el seu pòquer particular. En el darrer minut de partit, el Linyola deixava el definitiu 8 a 5 en el marcador.

Amb aquest triomf, el Laguna ocupa la segona posició del grup 2 de la fase d'ascens. El proper partit serà el 10 d'abril, a les 17.30 hores, contra l'Olímpic Floresta, cuer del grup.