Informació general

Turisme

Tot a punt per una Setmana Santa que es preveu a ple rendiment

A Cambrils, que compta amb molt d'habitatge de segona residència, es preveu que hi hagi una gran ocupació aquests propers dies

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge de la façana del port, aquest passat dissabte al matí
Imatge de la façana del port, aquest passat dissabte al matí | Lluís Rovira i Barenys

Cambrils ha gaudit d'un cap de setmana amb temps primaveral coronat, ahir, amb un diumenge de Rams atípic. Un Diumenge de Rams sense la benedicció de Rams a la plaça de l'Església de Sant Pere ni al pati de l'Ermita. Les benediccions de Rams, enguany, s'han fet dins els recintes de les esglésies i en el decurs de les misses, la qual cosa ha suposat que s'hagin fet en un ambient més recollit que de costum. D'altra banda, com a preludi de la Setmana Santa, el Port ha enregistrat molt de moviment de gent durant tot el cap de setmana i de manera especial, ahir diumenge.

Les entitats hoteleres de la demarcació estimen una ocupació d’entre el 80 i el 90% de mitjana durant aquests propers dies. Els establiments hotelers de les comarques de l'interior de la demarcació de Tarragona freguen el 100% d'ocupació per aquesta Setmana Santa. Aquestes entitats hoteleres també expliquen que els establiments que no han obert no ho han fet per una manca de demanda, sinó pels costos propis de l'obertura ja que el descens de la demanda que es preveu per després de la Setmana Santa fins arribar a la temporada d'estiu no els compensa l'obertura d'aquests dies. A Cambrils, amb una gran quantitat d'habitatge de segona residència, es preveu una gran ocupació aquesta setmana. Un fet, d'altra banda, que ja és habitual a la nostra població.

 

 

Comenta aquest article