Esports

Futbol

El Cambrils Unió tornarà als terrenys de joc, aquest dissabte, en una competició alternativa impulsada per la FCF

El primer partit és contra el Montblanc a l'Estadi Municipal de Futbol en un horari, a hores d'ara, pendent de confirmació

Per Redacció

Imatge del partit amistós disputat aquest passat dissabte entre el Cambrils Unió i la Pobla de Mafumet B
Imatge del partit amistós disputat aquest passat dissabte entre el Cambrils Unió i la Pobla de Mafumet B | Lluís Rovira i Barenys

L'equip amateur del Cambrils Unió –que milita a la Segona Catalana– tornarà als terrenys de joc, aquest proper dissabte 27 de març, a casa contra el Montblanc. Ho farà en una competició alternativa impulsada per la Federació Catalana de Futbol després que es decidís, el passat 8 de març, que no es reprendria la competició de lliga de la temporada 2020-2021 per manca de dates disponibles per a la disputa de tots els partits que previstos que quedaven pendents. No obstant això, sent coneixedors de la voluntat de tornar a jugar per part de nombrosos clubs i jugadors de la categoria, la Federació va decidir organitzar una nova competició dirigida als equips de Segona Catalana, i també oberta als clubs que no desitjaven la represa de la competició oficial. Aquesta competició no tindrà efectes classificatoris d’ascensos i descensos, però sí tindrà premi per semifinalistes, subcampió i campió.

Aquesta competició alternativa –que comptarà amb la participació d'un total de 87 equips repartits en 13 grups– s'iniciarà aquest proper cap de setmana i s'allargarà fins la primera quinzena del mes de juny. L'estructura s'ha fixat de la següent manera: hi haurà una primera fase en la què es disputarà una lligueta per proximitat geogràfica. En la segona fase es disputaran unes eliminatòries fins a obtenir quatre semifinalistes, els quals disputaran una semifinal i una final en una mateixa seu.

Premis per als millors equips

Els premis que obtindran els millors equips seran els següents: els quatre semifinalistes tindran subvencionada la quota d'inscripció de l'equip per a la temporada 2021-2022 i els semifinalistes rebran un subvenció del 25% dels arbitratges de la temporada 2021-2022. L'equip que quedi subcampió obtindrà una subvenció del 50% dels arbitratges de la temporada 2021-2022 i un trofeu, mentre que el campió del torneig aconseguirà una subvenció del 100% dels arbitratges de la temporada 2021-22 i trofeu.

Comenta aquest article