Esports

L'embarcació "Boria Blava" s'endú la XV edició de les Singladures Costa Daurada

Per Redacció



Moment de la sortida de les embarcacions, el passat dijous
Entre els passats 5 i 8 d'abril es va disputar la XV edició de les Singladures Costa Daurada, una de les regates més emblemàtiques de la Costa Daurada que es realitza cada any durant els dies de Setmana Santa.

Enguany s'han disputat un total de quatre etapes. La primera d'elles, el dia 5 d'abril, va ser entre Cambrils i Torredembarra, la segona entre Torredembarra i l'Ampolla, la tercera entre l'Ampolla, el Faro de Tortosa i l'Ametlla de Mar i finalment l'última entre l'Ametlla de Mar i Cambrils.

La classificació definitiva de les XV Singladures Costa Daurada, després de les quatre jornades de competició disputades va quedar configurada de la següent forma.

La classificació general de les XV Singladures Costa Daurada va quedar encapçalada, clarament pel Boria Blava, de Jordi Viñals, del Club Nàutic Arenys de Mar, seguit del Tots Tres, de Xavier Bas, del Club Nàutic Garraf i en tercera posició el Kikay d’Eduardo Tomás procedent del Reial Club Nàutic de Tarragona.

En el grup solitaris i a dos, el campió de les XV Singladures Costa Daurada va ser el vaixell Tots Tres, patronejat per Xavier Bas del Club Nàutic Garraf; en segona posició el Victoria d’Eduardo Serrano, del Club Nàutic Cambrils, el més ben classificat del Club organitzador de les regates; en tercera posició es va situar el Tascana de Joan Josep Pérez, del Club Nàutic Garraf.
Pel que fa al grup 1, el primer Classificat va ser el Boria Blava, de Jordi Viñals, del Club Nàutic Arenys de Mar; en segona posició l’Arosa XI de Fernando García, del Club Nàutic Hospitalet de l’Infant, i en tercera posició el Gavot, patronejat per Cristina Pérez, del Reial Club Nàutic de Tarragona.

Al grup 2, el campió ser el vaixell Kikay, d’Eduardo Tomás, del Reial Club Nàutic de Tarragona; en segona posició el Salo Tu, de Manuel López, també del Reial Club Nàutic de Tarragona i en tercera posició el Golafre, de Jaume Hernández, completant el tripet d’embarcacions en aquest grup dos per part de la flota del Reial Club Nàutic de Tarragona.

Comenta aquest article