Cultura

Literatura

Rosa Pàmies presentarà la seva darrera novel·la «La mà del destí», el 13 d'abril, al Centre Cultural

Per Redacció

Portada de la novel·la "La mà del destí" de Rosa Pamies
Portada de la novel·la "La mà del destí" de Rosa Pamies | Cedida

Rosa Pàmies presentarà la seva darrera novel·la "La mà del destí", el proper 13 d'abril a les 20 hores, al Centre Cultural. L'obra es tracta d'una breu biografia personal. Aquesta parteix de la creença oriental i mil·lenària que diu que hi ha un fil vermell que uneix a cada criatura que ve al món, amb les persones que seran importants per la seva vida. La novel·la aborda el nexe que existeix entre una famosa paleontòloga australiana i un professor d’informàtica tarragoní. Aparentment sembla que no els uneix res, però potser sí estan connectats per un d’aquests fils vermells; tal vegada cada un d’ells en sosté un cap i estan destinats a trobar-se...

Sota la presentació d’una trama banal de dos que es coneixen i s’enamoren, hi ha una novel·la farcida d’històries paral·leles que van succeir en un altre temps, d’aventures, d’amors, d’enveges i de gelosies. Passat i present que, mica en mica, van confluint en els dos protagonistes principals, fins a arribar a un final inesperat.

Rosa Pàmies Ollé (Reus, 1945) és Mestra de Primària i Llicenciada en Pedagogia, especialitat Terapèutica, per la Universitat de Barcelona. Des que està jubilada es dedica, entre altres activitats interessants, a escriure. Té publicats “Pinzellades i retalls” (2014), narracions de tipus memòria fragmentada; “De novata a jubilada” (2016), obra de testimoniatge i denúncia sobre l’educació al nostre país; “Billar a tres bandes” (2018), fou la seva primera novel·la.

 

 

 

Comenta aquest article