Societat

Solidaritat

Demà es tanca el termini per col·laborar en el sopar virtual solidari de la Fundació Esclerosi Múltiple

El sorteig dels 31 obsequis es farà aquest proper divendres 26 de març a la seu de Revista Cambrils i se'n farà una retransmissió en directe a través de facebook

Per Lluís Rovira i Barenys

Targetó del sopar virtual
Targetó del sopar virtual | Cedida

El sopar solidari anual de la Fundació Esclerosi Múltiple, que enguany es farà de manera virtual per motiu de la pandèmia, ja ha recollit uns 3.000 euros. Tal com ha comentat Sefa Bové a revistacambrils.cat, "estem molt agraïts de la resposta que hem tingut d'aquest sopar virtual, La gent de Cambrils mai ens falla". Sefa Bové també ha explicat que s'han recollit un total de 31 obsequis, entre els comper la gent que participa al sopar virtual erços de Cambrils i de Reus, que se sortejaran entre la gent que ha participat en el sopar virtual. El sorteig es farà aquest proper divendres 26 de març a la seu de Revista Cambrils i se'n farà una retransmissió en directe a través de facebook. Hi ha temps fins demà dimecres per fer l'aportació pel sopar i poder participar en aquest sorteig.

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) organitza aquest sopar solidari, un any més, amb la finalitat de recaptar fons que es destinaran a la continuïtat de la seva tasca social que es desenvolupa a Mas Sabater, a Reus. Qui vulgui col·laborar en el sopa virtual d'enguany cal que faci una aportació voluntària de diners al número de compte ES82 2100 3419 4422 0004 2366 de la Fundació Esclerosi Múltiple i cal que en el justificant de la transferència s'especifiqui la FEM com a beneficiari i com a concepte: Sopar Cambrils, indicant el telèfon o bé el correu electrònic per tal de poder rebre el número del sorteig. Des de la FEM es lliurarà a cada persona que col·labori els números pel sorteig del llistat d'obsequis. El sopar de la Fundació Esclerosi Múltiple compta, com cada any, amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils

La celebració del 20è sopar, posposada

L'any passat no es va poder celebrar el sopar ja que va coincidir amb el període de confinament imposat per l'expansió de la pandèmia. El sopar que s'havia de celebrar l'any passat era el 20è i des de la Fundació Esclerosi Múltiple ja es tenia preparat el motiu temàtic del sopar. La celebració del vintè sopar de la Fundació Esclerosi Múltiple a Cambrils es posposa per l'any vinent amb l'esperança que ja s'hagi pogut recuperar la normalitat.

D'altra banda el darrer sopar que s'ha fet fins ara, el del 2019, es va fer a les instal·lacions de l'Orangerie, per primera vegada i va comptar amb la participació de 250 persones. Enguany, en motiu del sopar virtual, s'ha volgut fer al·lusió al lloc d'aquest darrer sopar i oferir un menú que recull els bons sentiments que conflueixen en aquesta jornada solidària.

Comenta aquest article