Esports

BTT

Cambrils serà seu de l'Scott Marathon BTT, una de les proves més importants de l'any de l'especialitat

Per Redacció

Imatge de la prova Scoot Marathon
Imatge de la prova Scoot Marathon | Cedida

Cambrils tornarà a ser seu del campionat Scott Marathon BTT by Continental el proper 11 d’abril. Enguany es recupera aquesta competició oficial de Bike-MaratHon, que el municipi ja va acollir el 2019. La prova esportiva és una de les més importants de l’any de BTT i es disputarà amb totes les mesures de seguretat sanitàries exigides per donar les màximes garanties a públic i participants. 

L’Ajuntament de Cambrils i el Patronat de Turisme tornen a apostar per l’esport, i en aquest cas pel ciclisme professional, sent seu i entrant de nou en el calendari de competicions oficials. Cambrils està certificada com a destinació de cicloturisme, a més de destinació de turisme esportiu, per l’Agència Catalana de Turisme, gràcies a una clara especialització de la seva oferta d’allotjament i de serveis, amb una clara orientació cap als esportistes d’elit i amateurs.

Cambrils es vestirà de gala el dia 11 d’abril per reunir als millors ciclistes de l'especialitat i aquells bikers. El circuit de 60 quilòmetres i 1400m+ formarà part de l’Open d’Espanya i comptarà amb ciclistes de renom, que no es poden perdre aquesta cita. Però, alhora, la prova va destinada a aquell ciclista popular o amateur. La cita de Cambrils connectarà la costa i l'interior, amb sortida des del passeig a peu de platja i transportant a tots els participants als boscos característics de la zona, que fan un contrast especial per aquesta prova que combina mar i muntanya i que no deixarà indiferent a ningú. 

Comenta aquest article