Informació general

Successos

Crema una autocaravana estacionada prop de la zona esportiva municipal

Aquesta autocaravana feia força anys que estava estacionada en aquesta zona i servia d'habitatge a un home que, sortosament, no es trobava a l'interior del vehicle

Per Lluís Rovira i Barenys

El vehicle ha quedat totalment calcinat
El vehicle ha quedat totalment calcinat | Lluís Rovira i Barenys

Un incendi ha calcinat una autocaravana que es trobava estacionada en el descampat que hi ha davant la zona esportiva municipal. L'incendi s'ha produït poc abans de 3/4 de 6 de la tarda i en uns moments ha produït una intensa flamarada acompanyada per unes detonacions. Al lloc del sinistre s'hi ha personat un camió de bombers que ha remullat el vehicle i la zona del voltant.

Aquesta autocaravana feia força anys que estava estacionada en aquesta zona i servia d'habitatge a un home que era força conegut per molta gent del barri contigu del Pinaret i pel personal que treballa a les instal·lacions esportives municipals. Segons han comentat diferents persones a revistacambrils.cat, l'home feia uns quants mesos que no se'l veia per la zona. Un cop originat l'incendi i després d'unes estones de dubte s'ha pogut descartar la presència de l'home a l'interior del vehicle.

Aquesta autocaravana havia estat estacionada durant molt de temps al costat d'una granja que hi havia a prop i que fa anys es va enderrocar. Des de llavors, el vehicle es va desplaçar uns metres i es va ubicar entremig de dos garrofers. L'incendi d'avui també ha afectat una part d'aquests garrofers.

Comenta aquest article