L'UE Ardor San Francesco es proclama guanyador a les tres categories del Torneig de Futbol Pasqua 2007

Imatge del partit entre els infantils del Cardenal Vidal i Barraquer i el UE Ardor San Francesco
L'equip italià UE Ardor San Francesco va ser el guanyador de les tres categories del X Torneig Internacional de Futbol de Cambrils de Pasqua 2007 i el IV Memorial Josep M. Martí, organitzat per l'APA del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. Atenent als resultats dels dies anteriors, el torneig es va decidir en els partits disputats el diumenge al matí en els enfrontaments entre els equips del Cardenal Vidal i Barraquer i l'UE Ardor San Francesco. Els infantils dels dos clubs van empatar a 0 i el guanyador es va haver de decidir a la tanda de penaltis. El partit entre els alevins d'aquests dos clubs va acabar amb empat a tres però es va endur el trofeu l'equip italià per tenir millor puntuació. El partit de la categoria cadet va acabar amb empat a 2. Tot i això, l'equip italià també es va proclamar campió per tenir millor puntuació que el Cardenal Vidal i Barraquer.

4 dies de competició

El torneig s'havia iniciat el passat dijous a la tarda. A la competició hi van participar equips en categoria aleví, infantil i cadet, i es van jugar dos quadrangulars: un en categoria aleví i l'altre en infantil, mentre que en categoria cadet es va fer un triangular. Al torneig hi van prendre part l'EF Baix Camp de Riudoms, l'Hospitalet de l'Infant, l'EF La Pastoreta de Reus, el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils i l'equip italià UE Ardor San Francesco, que competirà amb tres equips, un a cada categoria.

La cinquantena de nens italians es van allotjar a casa de les diferents famílies cambrilenques dels nens que també hi juguen. La resta de les famílies i acompanyants provinents d'Itàlia, es van allotjar a l'hotel Centurión. En aquest mateix hotel és on es va fer el dinar de germanor del diumenge entre tots els participants i les seves famílies.

Aquest torneig es fa des de l'any 1985 amb la particularitat que un any es juga a Itàlia i l'any següent es juga a Cambrils.