Esports

Hoquei

El Cambrils CH reprendrà la lliga, demà a casa contra l'Alpicat, després de mesos d'aturada

Per Redacció

Imatge del primer partit de lliga que va disputar l'equip sènior, el passat 26 de setembre, a casa davant de l'Amposta
Imatge del primer partit de lliga que va disputar l'equip sènior, el passat 26 de setembre, a casa davant de l'Amposta | Berta Ruiz

L'equip sènior de Segona Catalana del Cambrils Club Hoquei reprendrà, demà dissabte a la tarda, la competició de lliga després de molts mesos d'aturada. De fet, el passat cap de setmana, l'equip cambrilenc havia de jugar el seu primer partit de la represa a la pista del CH Cadí de la Seu d'Urgell, però finalment, l'enfrontament es va ajornar per un repunt dels casos de la covid-19 a la zona. Aquest dissabte, a les 18 hores, el Cambrils CH rebrà la visita de l'HC Alpicat al Palau Municipal d'Esports. Des de l'inici de la temporada, el 26 de setembre, els cambrilencs només van poder disputar els dos primers partits de lliga contra l'Amposta, primer a casa i després a domicili. El d'aquest dissabte doncs, serà el tercer partit de la temporada per a l'equip. 

D'altra banda, aquest cap de setmana, també jugaran l'equip infantil A a casa, a les 16 hores, contra el Reus Deportiu, mentre que l'equip juvenil A es desplaçarà a la pista del CP Cubelles.

Comenta aquest article