Informació general

Concentració

Els Avis i Àvies no afluixen i ja preparen noves mobilitzacions

En la concentració d'ahir es va recordar que aquest proper diumenge n'hi ha una altra de convocada al Port, a les 12 h, i que la manifestació per la façana litoral que s'havia de fer l'abril es posposa pel juny

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la concentració dels Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila
Un moment de la concentració dels Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

La plaça de la Vila va ser, una setmana més, el punt de trobada de la concentració setmanal dels Avis i Àvies per la Llibertat dels Presos Polítics, Exiliats i Represaliats. Els Avis i Àvies no es plantegen en cap moment abaixar els braços i com cada setmana, a l'inici de la concentració, es va fer un repàs de les properes activitats del col·lectiu. Ahir, doncs, es va recordar que aquest proper diumenge 21 de març toca fer la concentració al Port, al costat de les estàtues del Pla de les Serenes, i que l'hora de trobada és a les 12 h del matí. D'altra banda, la manifestació que fa unes setmanes es va apuntar que es faria aquest mes d'abril al Port, després de la Setmana Santa, s'ha posposat fins el proper mes de juny en una data encara per determinar. Aquesta manifestació per la façana litoral cambrilenca comptarà amb el suport de l'ANC que farà una crida a altres territorials per a què hi participin.

Després d'aquestes previsions d'actes futurs, els Avis i Àvies van cantar l'Estaca a la que van seguir els càntics i consignes de caire reivindicatiu habituals. Amb el cant dels Segadors es va donar per acabada la concentració en una plaça en la que des de fa dues setmanes ja ha recuperat la gent asseguda a les terrasses dels bars i que ahir molts d'ells es miraven la força i la determinació dels Avis i Àvies cambrilencs amb força atenció.

Comenta aquest article