Esports

El torneig de bàsquet TGN-Cambrils tanca la seva quarta edició amb rècord d'equips participants

Per Berta Ruiz



Moment de la final en categoria infantil femení entre el CB Parets contra el Jesús M. El Salvador
El passat dijous 5 de març es va posar el punt i final al quart torneig de bàsquet TGN-Cambrils, amb la disputa de les finals en les quatre categories de la competició.
En categoria infantil masculí, la final va ser disputada entre el CB La Roda i l'AD Alierta Augusto, amb el resultat de 67 a 15. En categoria infantil femení, el CB Parets contra Jesús M. El Salvador, amb un marcador final de 47 a 42. En el grup aleví masculí la final va ser disputada entre, CB Parets i el Vilassar de Dalt, amb un resultat de 89 a 66 i en categoria aleví femení, la final es va disputar entre l'Stadium Casablanca i el Jesús M. El Salvador, amb el marcador final de 72 a 53.

Classificacions generals

En la classificació general en categoria infantil masculí, l'equip AD Alierta Augusto va quedar en primera posició seguit del CB La Roda i Jesús M. El Salvador. En aquest grup, també hi va participar l'equip infantil masculí del CB Cambrils, que va quedar en desena posició. En categoria infantil femení la classificació va quedar de la següent manera: en primera posició, el CB Parets, seguit de Jesús M. El Salvador i l'AE L'Hospitalet en tercera posició. En categoria aleví masculí, la primera posició va ser per CB Parets, CB Vilassar de Dalt -en segona posició- i el tercer lloc va ser per l'AD Alierta-Augusto. Finalment, en categoria aleví femení, l'Stadium Casablanca va endur-se la primera posició, seguit de l'equip del Jesús M. El Salvador i La Romareda, en tercera lloc.

Després de la disputa de totes les finals, es va fer l'entrega de tots els trofeus, medalles i regals del Patronat de Turisme de Cambrils a tots els equips participants

Des de l'organització es va valorar molt positivament el funcionament de tot el torneig i la participació de tants equips. Un dels organitzadors d'aquest quart torneig i director tècnic del club TGN Bàsquet de Tarragona -Sergi Lou- va explicar a Revista Cambrils, el bon balanç dels cinc dies de competició. Segons Sergi Lou, la pluja que va caure durant tota la setmana passada va ser l'únic contratemps per a l'organització, ja que va fer canviar el dia de la sortida a Port Aventura, amb el conseqüent canvi de partits i arbitratges. La pluja també va obligar a disputar tots els partits a l'interior del Palau Municipal d'Esports, tot i que la previsió era de jugar alguns en pista descoberta. A banda d'això, segons Lou, "tot ha funcionat bastant bé. A més, hem tingut més equips que mai, 48 equips. I ara, no sé si podrem augmentar més aquesta xifra, perquè enguany ja hem hagut de dir que no a alguns equips. Vam començar amb 20 equips i aquest any ja érem 48".

Comenta aquest article