Informació general

Successos

Tres camions i un turisme es veuen implicats en un xoc múltiple a l'autovia A-7

El balanç de l'accident, que es va produir ahir a mitja tarda, va ser de cinc ferits, un d'ells lleu que va ser donat d'alta al mateix lloc de l'accident i els altres quatre amb lesions menys greus

Per Redacció

Un dels camions va quedar enfilat damunt la mitjana de l'autovia
Un dels camions va quedar enfilat damunt la mitjana de l'autovia | ACN

L'autovia A-7 es va veure afectada, ahir a la tarda, per un accident de trànsit en el que es van veure implicats tres camions i un turisme i va provocar importants retencions fins el vespre. El sinistre es va produir poc després d'un quart de 6 de la tarda al terme municipal de Vila-seca molt a prop del límit amb el terme municipal de Cambrils, i es van veure afectats un tràiler, un camió carregat de runa, un camió lleuger i un turisme. Un dels camions, el que transportava runa, va quedar encavalcat damunt la mitjana de l'autovia.

Els Bombers de la Generalitat hi van enviar quatre dotacions, que van haver de fer maniobres d’assistència sanitària, van desconnectar les bateries dels vehicles i van netejar la calçada de la runa. També hi van acudir diferents dotacions dels Mossos d'esquadra i ambulàncies del SEM. El balanç de l'accident va ser de cinc ferits, un d'ells lleu que va ser donat d'alta al mateix lloc de l'accident i els altres quatre amb lesions menys greus. Dos d'aquests ferits van ser traslladats al CAP i els altres dos a l'Hospital Sant Joan de Reus.

 

Comenta aquest article