El Laguna perd a casa contra el Santpedor en el primer partit de la lligueta d'ascens a la Segona Divisió B

Un moment del partit entre el Laguna i el Santpedor, disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol sala - Segona Fase Tercera Divisió Nacional (grup 2 - Fase ascens)

CFS Laguna 4 - CEFS Santpedor 6

El Laguna no va iniciar amb bon peu la lligueta de la fase d'ascens de categoria a la Segona Divisió B. En el primer partit d'aquesta segona fase de la lliga, l'equip cambrilenc va caure derrotat a casa per 4 a 6 contra el Santpedor. En el minut 7 de joc, l'equip barceloní s'avançava en el marcador, però deu minuts després, Emilio Utrera posava l'empat per als locals. L'empat en en lluminós va durar ben poc, perquè només uns segons després, el Santpedor tornava a marcar i es posava per davant. En el darrer minut del primer període, el Laguna empatava abans de marxar al descans amb una diana obra de Guillermo David López. Ja en el segon temps, als sis minuts, els visitants tornaven a posar-se per davant fent el seu tercer gol, però el Laguna no abaixava els braços i feia l'empat al minut següent amb el segon gol signat per Emilio Utrera. L'empat tant sols va durar dos minuts amb el quart per al Santpedor, en el minut 29 de la segona part. Als quatre minuts, en el 33, Abel Garriga tornava a donar esperances al Laguna. Els darrers minuts de partit van de màxima tensió. A falta de dos minuts del final, el Santpedor desfeia l'empat, 4 a 5 i, en el darrer minut de joc, els barcelonins arrodonien el seu triomf anotant el sisè.

El proper partit del Laguna serà el dissabte vinent, 20 de març, a la pista del FS Solsona.