Informació general

Covid-19

El Govern es planteja la reobertura de la restauració als vespres per a d'aquí 15 dies

Aquest passat cap de setmana ha estat el primer que la restauració ha pogut obrir en una franja única, de les 7.30 hores a les 17 hores

Per Redacció

Aspecte d'unes terrasses plenes de gent, el passat dissabte al migdia, a la façana marítima del Port
Aspecte d'unes terrasses plenes de gent, el passat dissabte al migdia, a la façana marítima del Port | Berta Ruiz

Aquest passat cap de setmana ha estat el primer que la restauració ha pogut obrir en una franja única, de les 7.30 hores a les 17 hores. Recordem que des del passat 8 de març van entrar en vigor alguns canvis en les mesures restrictives contra la covid-19 aprovades pel Prociat. En el sector de bars i restaurants es va establir aquesta ampliació d'horaris, de dilluns a diumenge. A Cambrils aquesta mesura s'ha notat i força, donant un respir a un sector molt castigat per les restriccions. De fet, el bon temps que va fer dissabte i de diumenge va omplir les terrasses de gent i les taules de molts restaurants.

Possible reobertura de bars i restaurants en horari vespre-nit

D'altra banda, el Govern de la Generalitat s'estaria plantejant la possibilitat de reobrir els bars i restaurants en l'horari de vespre-nit per poder oferir sopars, segons ha apuntat la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó. Segons la portaveu de l'executiu, en els propers 15 dies s'ha de planificar la desescalada i l'horari de la restauració és un dels temes a tractar. Això podria comportar allargar el toc de queda fins a les 23 hores per poder sopar fora de casa. Budó dona per fet que en 15 dies no decaurà la mobilitat entre comarques "si no hi ha un daltabaix" però descarta que es pugui posar en marxa l'oci nocturn.

Comenta aquest article