Informació general

Política

Es presenta el nou Consell de Coordinació Provincial de Podem Tarragona

La portaveu i enllaç amb la xarxa de Cercles de Podem Cambrils, Leticia Menéndez és la consellera ciutadana de l'Assemblea de Podem Catalunya elegida pel Consell de Coordinació Provincial de Tarragona

Per Redacció

Consell de Coordinació Provincial de Tarragona
Consell de Coordinació Provincial de Tarragona | Cedida

La portaveu i enllaç amb la xarxa de Cercles de Podem Cambrils, Leticia Menéndez és la consellera ciutadana de l'Assemblea de Podem Catalunya elegida pel Consell de Coordinació Provincial de Tarragona. Aquest Consell de Coordinació Provincial de Tarragona es va posar en marxa a principis de gener de 2021, d'acord amb el nou sistema organitzatiu que es va establir a la III Assemblea Estatal de Podemos i a l'Assemblea Ciutadana de Podem Catalunya.

D'altra banda, el Consell de Coordinació Provincial de Tarragona està format per set membres: sis consellers i conselleres de coordinació provincial i una consellera ciutadana de Catalunya, Laticia Menéndez, que a la vegada forma part de la direcció autonòmica de Podem. En total són quatre dones i tres homes els que representen els diferents Cercles de la Província de Tarragona.

-Consellera ciutadana de Podem Catalunya:

Leticia Menéndez. Cercle de Podem Cambrils

-Consellers/es ciutadans/es provincials:

Laura Quiñones. Cercle Podem Sant Pere i Sant Pau (Tarragona)

Cristian Poliopol. Cercle Podem Reus

Fernando Martínez. Cercle Podem L'Ametlla de Mar

Joan Martínez. Cercle Podem La Selva del Camp

Marga Abelló. Cercle Podem Tortosa

Verónica Moreno. Cercle Podem El Vendrell

Comenta aquest article