Informació general

Transport

L'aeroport de Reus registra el seu pitjor febrer amb poc més de 350 passatgers, un 88% menys

Per ACN

Imatge general de les instal·lacions buides de l'aeroport de Reus durant l'estat d'alarma per coronavirus, l'abril de 2020
Imatge general de les instal·lacions buides de l'aeroport de Reus durant l'estat d'alarma per coronavirus, l'abril de 2020 | ACN (Mar Rovira)
L'aeroport de Reus ha tancat el febrer novament sense haver rebut vols d'aerolínies comercials. Només ha sumat 356 passatgers, un 87,9% menys que el mateix mes de l'any anterior -es van fregar els 3.000 usuaris. El volum de passatgers es manté sota mínims des del novembre per la covid-19. Segons les dades que ha fet públiques Aena, aquests passatgers comptabilitzats corresponen a l'activitat dels helicòpters d'emergències, del Reial Aeroclub de Reus, aviació privada i vols d'entrenament de pilots. Aquests àmbits han generat 1.081 operacions –un 2% menys que el febrer de 2020–. Aquest ha estat el pitjor mes de febrer de l'aeroport reusenc –amb dades comptabilitzades des del 2004–. El millor febrer va ser el del 2009, amb més de 53.000 usuaris.
 
En el que portem d'any, la xifra de passatgers a l'aeroport de Reus s'ha desplomat un 85,5% en comparació amb el mateix període de l'any passat com a conseqüència de les restriccions de la mobilitat per la pandèmia, segons ha informat aquest divendres Aena. Concretament, entre gener i febrer d'enguany a les instal·lacions de l'aeròdrom reusenc s'han comptabilitat un total de 669 usuaris i poc més de 2.000 enlairaments i aterratges.

Comenta aquest article