Cultura

Videoclip

Cambrils és un dels escenaris de «L’amant malalta», el nou videoclip de Manel

El grup barceloní parla de l’inici de la pandèmia en aquest darrer senzill que es va donar a conèixer per les xarxes ahir a la tarda

Per Maria Vidal

Fotograma del videoclip
Fotograma del videoclip | Cedida

Els Manel han estrenat el seu nou single, titulat ‘L’amant malalta’. La cançó i el videoclip es van publicar ahir a les 18 h, per sorpresa i sense promoció prèvia, a totes les plataformes digitals. Un dels espais on s’ha gravat el videoclip és Cambrils. Concretament, la banda barcelonina ha escollit diverses localitzacions de l’Avinguda Diputació per situar algunes de les imatges del seu nou treball.

‘L’amant malalta’ és el primer treball del grup des que l’any 2019 van treure el disc ‘Per la bona gent’. Aquest nou senzill està influït pel context pandèmic i del confinament, ja que la cançó relata la història d’una cita frustrada a causa d’un brot de febre. La música té un to molt melancòlic, inspirat en el pop dels 80, mentre que la lletra inclou versos com “és una grip amb febres altes” o “ma mare diu que hi ha una passa”.

A les imatges, els membres de la banda condueixen de nit per indrets inhòspits d’una ciutat, els quals transmeten la sensació d’incertesa i desconcert que es va viure fa just un any. Un d'aquests escenaris és l'avinguda de la Diputació al vespre, al voltant de la zona de Vilafortuny, sense rastre de gent i centrant les imatges amb la carretera i amb els blocs d'apartaments. El productor de la cançó és el mateix que el dels seus dos darrers àlbums, Jake Aron, i el director del videoclip és Víctor Carrey. Els altres escenaris on s’ha gravat el videoclip són Vila-Seca, el Prat de Llobregat i Barcelona.

 

Comenta aquest article