Societat

Solidaritat

La Fundació Esclerosi Múltiple apel·la a la solidaritat cambrilenca, enguany, a través d'un «sopar virtual»

Qui vulgui col·laborar en el sopar cal que faci una aportació voluntària de diners al número de compte ES82 2100 3419 4422 0004 2366 i això permetrà participar en un sorteig de molts obsequis lliurats per comerços de Cambrils i de Reus

Per Lluís Rovira i Barenys

Targetó del sopar virtual
Targetó del sopar virtual | Cedida

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) organitza un sopar solidari, un any més, amb la finalitat de recaptar fons que es destinaran a la continuïtat de la seva tasca social. L'any passat el sopar no es va poder fer per culpa de la pandèmia i enguany el sopar es farà de forma virtual, amb taula 0, que inclourà un sorteig per a totes les persones que hi col·laborin. La data límit per a poder col·laborar en el sopar i participar en el sorteig és el dimecres 24 de març. El sorteig se celebrarà el divendres 26 de març, a les 18 h, a la seu de Revista Cambrils i està previst fer-ne una retransmissió en directe a través de Facebook.

Qui vulgui col·laborar en el sopa virtual d'enguany cal que faci una aportació voluntària de diners al número de compte ES82 2100 3419 4422 0004 2366 de la Fundació Esclerosi Múltiple i cal que en el justificant de la transferència s'especifiqui la FEM com a beneficiari i com a concepte: Sopar Cambrils, indicant el telèfon o bé el correu electrònic per tal de poder rebre el número del sorteig. Des de la FEM es lliurarà a cada persona que col·labori els números pel sorteig del llistat d'obsequis que han lliurat diferents establiments comercials de Cambrils i de Reus. El sopar de la Fundació Esclerosi Múltiple compta, com cada any, amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils

La celebració del 20è sopar, posposada

L'any passat no es va poder celebrar el sopar ja que va coincidir amb el període de confinament imposat per l'expansió de la pandèmia. El sopar que s'havia de celebrar l'any passat era el 20è i des de la Fundació Esclerosi Múltiple ja es tenia preparat el motiu temàtic del sopar. La celebració del vintè sopar de la Fundació Esclerosi Múltiple a Cambrils es posposa per l'any vinent amb l'esperança que ja s'hagi pogut recuperar la normalitat.

D'altra banda el darrer sopar que s'ha fet fins ara, el del 2019, es va fer a les instal·lacions de l'Orangerie, per primera vegada i va comptar amb la participació de 250 persones. Enguany, en motiu del sopar virtual, s'ha volgut fer al·lusió al lloc d'aquest darrer sopar i oferir un menú que recull els bons sentiments que conflueixen en aquesta jornada solidària.

El menú d'enguany, en clau virtual, està format per :

Aperitiu de benvinguda

-Copa de solidaritat

-Coca harmonia

Mini quiche de tendresa

Primer plat

-Lasanya de bondat farcida d'il·lusió i fruits d'alegria

Segon plat

-Làmines de sensibilitat amb pamela de col·laboració caramel·litzada i salsa d'entusiasme

Postres

-Semifred 3 capes

-Cooperació, emoció i gratitud

Celler

-Blanc arrela't

-Negre intens

-Gran reserva de felicitat

L'activitat al Centre Mas Sabater no s'ha aturat

La pandèmia va fer aturar l'activitat presencial al centre neuro-rehabilitador de Mas Sabater ara fa un any, en motiu del confinament. Tot i això, des del centre es va seguir treballant on line amb els usuaris. A partir del mes de juliol de l'any passat es va reprendre l'atenció presencial de manera progressiva al mateix temps que no s'ha deixat l'atenció on line. Actualment s'atenen unes 60 persones a la setmana de manera presencial i unes altres 80 de manera virtual. El centre Mas Sabater, tal com ha comentat Sefa Bové a revistacambrils.cat, atén gent de totes les comarques de Tarragona i no només afectats per l'Esclerosi Múltiple sinó que el centre també funciona com a lloc de rehabilitació per a persones que han patit ictus, per exemple.

 

 

Comenta aquest article