Informació general

Covid-19

1 any de la covid-19: Comença l'allau de suspensions de les activitats esportives i s'anuncia la suspensió dels assajos dels Xiquets de Cambrils

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils Unió la temporada passada
Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils Unió la temporada passada | Lluís Rovira i Barenys

Avui fa un any es començaven a suspendre nombroses activitats esportives davant el creixent increment de casos de la covid-19 al territori. Concretament, l'11 de març de 2020, revistacambrils.cat ja informava de diverses cancel·lacions. Per un costat, les competicions esportives de les diferents disciplines quedaven suspeses segons informaven en el seu moment la Federació Catalana de Futbol, la Federació Catalana de Basquetbol i la Federació Catalana d'Handbol. Inicialment, s'anunciava una aturada de dues setmanes que, posteriorment, va desembocar en una cancel·lació total de totes les temporades esportives.

Suspensió dels assajos dels Xiquets de Cambrils

Per altra banda, aquell mateix 11 de març, els Xiquets de Cambrils decidien suspendre els assajos de la colla que s'havien d'iniciar el dia 13 de març –seguint les recomanacions de la Coordinadora de les Colles Castelleres i el Departament de Salut–. De fet, aquella jornada havien de començar els assajos de la temporada 2020, però l'esclat de la pandèmia de la covid-19 va impossibilitar la represa de l'activitat castellera. Aleshores també es va informar de la cancel·lació de la primera actuació que tenien prevista al calendari –a Andorra el dia 4 d'abril–.

 

 

 

 

Comenta aquest article