Societat

Oci

El Port de Tarragona amplia l'experiència «Descobreix el Port» amb la Golondrina durant els caps de setmana de març i Setmana Santa

El passeig tindrà horari de matí durant els caps de setmande març i s’ampliarà a les tardes durant la Setmana Santa

Per Redacció

Cartell de l'activitat al Port de Tarragona
Cartell de l'activitat al Port de Tarragona | Cedida

El Port de Tarragona amplia l’experiència ‘Descobreix el Port’ amb la “Golondrina” Tarragona Blau oferint noves places. El passeig donarà el tret de sortida el cap de setmana del 13 i 14 de març i estarà en actiu durant els caps de setmana següents del 20 i 21 i del 27 i 28 de març. L’horari, només de matí durant aquests tres cap de setmana, serà a les 11h, 12h i 13h. Cal afegir que durant les vacances de Setmana Santa, del dilluns 29 de març fins al diumenge 4 de abril, (ambdós inclosos) l’horari de la passejada s’ampliarà també a les tardes. La primera sortida de tarda serà a les 16.30 i la segona a les 17.30, oferint en total cinc sortides diàries durant aquest període. El dilluns 5 d’abril, la Golondrina salparà només en horari de matí (11h,12h i 13h).

Les persones interessades a participar en aquestes noves visites al Port des del mar podran fer la seva reserva, com en les darreres campanyes ‘Descobreix el Port’, mitjançant l’aplicació que podran activar a través d’aquest enllaç www.taquilla.coop, aplicació que permet fer una sol·licitud per a un grup de persones. L’èxit de les darreres campanyes,amb més de 4.700 persones durant l’any 2020, tot i ser sortides amb un nombre limitat de persones per la situació pandèmica que es viu, ha portat al Port a reorganitzar i reobrir noves sortides. Com en les darreres ocasions, a causa de la situació actual per la COVID-19 tots els viatges tindran un aforament limitat amb un màxim de 15 persones per visita i amb totes les mesures higièniques i de seguretat adients com ja es va dur a terme en la passada campanya.

Un passeig força atractiu

La coneguda ‘Golondrina’, des del Moll de Pescadors, escalfa motors per donar la benvinguda a qui estigui interessat en redescobrir la ciutat de Tarragona des del mar. L’excursió marítima comença amb la rebuda, per part de la tripulació, als nous i noves visitants. Amb una catifa per rentar les sabates i un gel hidroalcohòlic per a les mans es prepara a les persones per embarcar en una nova experiència, d’una hora de durada aproximadament.Des de l’embarcació es pot gaudir de la meravellosa façana de la Vila Marinera del Serrallo i des d’allà s’endinsa a la mar per veure els molls, les instal·lacions i el desenvolupament de les obres del que serà el nou moll de Balears. El recorregut, acompanyat amb una veu en off, va explicant, pas per pas amb descripcions, comentaris, anècdotes i història dels emplaçaments que es van visualitzant. Des de les grans esplanades de vehicles als molls d’Andalusia, Cantàbria i Galícia, fins a les sitges del moll d’Aragó i de Reus, passant al costat d’un altre símbol tarragoní, el Far de la Banya fan d’aquesta experiència un preciós moment per compartir amb familiars i amics.

L’objectiu d’aquesta experiència organitzada pel Port de Tarragona és donar a conèixer el funcionament de les seves instal·lacions i explicar la interrelació del Port amb la ciutat i el territori. El Port convida a fer aquesta descoberta i fa una crida a gaudir de Tarragona.

Comenta aquest article