Esports

Atletisme

Les atletes cambrilenques Aina Ferré i Zoe Dorado es classifiquen per a la fase final del campionat de Catalunya s-14

Per Pere Ferrando

Imatge de l'atleta local Sofia Rubio a l'arribada dels 600 metres llisos del pentatló
Imatge de l'atleta local Sofia Rubio a l'arribada dels 600 metres llisos del pentatló | Cedida

El dissabte passat es disputava la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya S-14 a la pista coberta del Palau Sant Jordi de Barcelona. La competició està reservada als 30 millors atletes de Catalunya de cada disciplina. Cinc atletes del Club Atletisme Cambrils van estar entre els escollits: L'Aina Ferré participava als 60 m. tanques i al salt de llargada. Als 60 m. tanques acabava en 5a. posició a la 2a. sèrie, parant el cronòmetre en un temps de 11"35, millorant en dues dècimes la seva marca personal. En el global de la prova assolia la 13a posició que li donava accés a la Fase Final. Al salt de llargada assolia la 19ena posició amb un millor salt de 3.88m.

Per altra banda, la Zoe Dorado competia als 2.000 m. llisos. Assolia la 9a. posició de la prova amb un temps de 7’51"84, que suposava millor marca personal. Tanmateix, assolia el passi a la Fase Final. La Carla Borràs participava als 60 m. tanques. Assolia la 3a. posició a la 4a. sèrie, parant el cronòmetre en un temps de 12"27, millorant també en dues dècimes la seva marca personal.
La Sílvia García també participava als 60 m. tanques. Assolia la 5a. posició a la 4a. sèrie, parant el cronòmetre en un temps de 12"67, millorant en una dècima la seva marca personal. L'Anna Duran participava al llançament de pes. Amb un millor intent de 6.49m. assolia la 23ena posició.

Molt bons resultats de les atletes locals, ressaltant el fet que quasi bé totes milloraven les seves marques personals.
La Fase Final es disputarà el dissabte 7 de març al mateix indret.

Campionat de Catalunya de proves combinades

Dissabte passat per la tarda, al mateix indret, es va disputar al Campionat de Catalunya de Proves Combinades de Pista Coberta en la categoria S-16. El Campionat està reservat als 8 millors atletes de Catalunya de l'especialitat. De part del Club Atletisme Cambrils hi va participar la Sofia Rubio, que va tenir una magnífica actuació rendint a un nivell molt alt. La Sofia assolia el Rècord de Cambrils al salt d’alçada i millorava la seva marca personal als 60 m. tanques, al llançament de pes i al salt de llargada. Als 600 m. llisos es va quedar a només un segon de la seva marca personal.
A la classificació final la Sofia assolia una excel·lent 5a posició. Amb la marca de 1.61 m., la Sofia es troba en situa en 2a posició del Rànquing Català i 5a del Rànquing estatal.

Comenta aquest article