El Laguna guanya a la pista del líder, el Linyola, i jugarà la fase d'ascens a la Segona Divisió B

L'equip cambrilenc ha quedat classificat en el segon lloc d'aquesta primera fase de la competició

Imatge del partit de la primera volta entre el Laguna i el Linyola, disputat el passat mes de desembre | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

FS Linyola 7 - CFS Laguna 8

El passat cap de setmana, el Laguna es desplaçava a la complicada pista del Linyola, el líder del grup. Els cambrilencs van fer un excel·lent partit i es van endur una espectacular victòria en un partit amb molts gols per part d'ambdós equips. En el minut 9 de joc, els locals s'avançaven en el marcador, però només tres minuts després arribava l'empat dels cambrilencs amb un gol de Jaume Ortiz. A dos minuts del final de la primera part, Emilio Utrera marcava l'1 a 2 amb el que es marxava al descans. A l'inici de la represa, Oriol Tantiña feia el tercer del Laguna i dos minuts després, Abel Garriga situava un esperançador 1 a 4 en el lluminós. A partir d'aquí, el Linyola es va posar les piles i es va mostrar molt contundent de cara a porteria. Entre els minuts 24 i 30 de partit, l'equip local va marcar cinc gols amb els què capgirava el marcador i deixava un 6 a 4 a favor. Segons després però, la reacció del Laguna va ser fulgurant amb tres gols en tres minuts obra d'Oriol Tantiña que tornava a capgirar el marcador per als cambrilencs, 6 a 7. A dos minuts del final, el Linyola marcava de nou i situava l'empat, 7 a 7, però en el darrer minut de partit, Marc Català feia el vuitè per als cambrilencs i aconseguien una treballada victòria. A destacar el pòquer de gols d'Oriol Tantiña.

El Laguna jugarà la fase d'ascens a la Segona Divisió B

Amb aquest partit finalitzava la lliga regular al grup 4 de la Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala. El Laguna ha quedat segon classificat amb 29 punts, a deu punts de diferència del Linyola. Aquests dos equips, juntament amb el Solsona –el tercer classificat del grup–, jugaran la fase d'ascens a la Segona Divisió B. El Laguna ha quedat enquadrat en el grup 2 juntament amb el Linyola, el Solsona, el Pou Escorial, l'Olímpic La Floresta i el Santpedor. Aquests equips jugaran una lligueta d'anada i tornada que s'allargarà fins a finals de maig. El primer classificat del grup 2 jugarà amb el primer classificat del grup 1 d'aquesta fase d'ascens i, el vencedor assolirà l'ascens directe de categoria. L'equip perdedor d'aquest enfrontament jugarà amb el primer classificat del grup de les Illes Balears i qui guanyi també pujarà a la Segona Divisió B.

El CFS Laguna iniciarà aquesta fase d'ascens el proper 13 de març, a les 17.30 hores a casa, contra el Santpedor.