Societat

Enguany, el Club de Jubilats de la Casa del Mar repartirà prop de 450 mones entre els seus socis

Per Berta Ruiz



Durant aquests dies s'estan repartint les mones a la planta baixa de la Casa del Mar
El Club de Jubilats de la Casa del Mar està repartint durant aquests dies –com cada any, després de Diumenge de Rams– les mones de Pasqua entre els seus socis. A banda dels associats, també se'n repartiran entre els treballadors de la Casa del Mar i d'altres institucions i entitats col·laboradores.

Des de dilluns al matí i fins avui al migdia, s'estan repartint prop de 450 mones elaborades per la pastisseria La Font.
Un any més, i ja en són 24, el Club de Jubilats de la Casa del Mar fa entrega de la clàssica mona, la de fruita confitada. Per això, durant aquests dies, nombrosos socis s'han acostat a la Casa del Mar –a la planta baixa– per recollir la seva mona. A més, s'han venut unes tires de números per al sorteig d'una mona gran de xocolata i unes ampolles de cava.

A banda de rebre cada any la seva mona de Pasqua, els socis del Club de Jubilats de la Casa del Mar també gaudeixen d'altres obsequis durant tot l'any. Amb la quota anual, els socis reben també una ampolla de cava i un número de la loteria de Nadal per les festes nadalenques i també poden gaudir d'altres activitats que s'organitzen des de la Casa del Mar per a la gent gran.

Comenta aquest article