Informació general

Covid-19

Un total de 1.972 persones han rebut la primera dosi de la vacuna contra la covid-19 i 685 ja han rebut la segona dosi a Cambrils

Per Redacció

Imatge de la carpa municipal que és un dels principals centres de vacunació del Baix Camp
Imatge de la carpa municipal que és un dels principals centres de vacunació del Baix Camp | Cedida

Un total de 1.972 persones han rebut la primera dosi de la vacuna contra la covid-19 a Cambrils, a data del 26 de febrer, mentre que 685 ja han rebut la segona dosi de la vacuna. Actualment, segons dades del Departament de Salut de la Generalitat, hi ha 6 persones ingressades –cap correspon a persones de residències per a la gent gran– i el nombre de defuncions a Cambrils per la covid-19 se situa en 51. Del volum de persones ja vacunades amb la primera dosi, un total de 1.719 formen part del gruix de població general, mentre que 253 persones corresponen a població de residències. Pel que fa al nombre de persones que han rebut la segona dosi de la vacuna, 457 són entre la població general i 228 corresponen a persones que estan en residències.

Pel que fa al nombre total de defuncions a Cambrils, des de que es va iniciar la pandèmia, 28 correspondrien a població general mentre que els 23 restant haurien estat residents d'algun centre per a la gent gran.

Carpa municipal, centre de vacunació

Recordem que, des del passat 10 de febrer, la carpa de la zona esportiva municipal és el centre de referència de vacunació de la covid-19 del Baix Camp. A aquest punt hi acudeixen personal i professionals prioritaris d'altres poblacions properes. En total s’han habilitat 37 punts a tot Catalunya on s'administra la vacuna d’Oxford/AstraZeneca.

Comenta aquest article