Informació general

Obra pública

S'adjudica la redacció dels projectes de remodelació d'una part de l'avinguda de la Diputació, la rambla del Regueral i el carrer de les Orquídies

Per Redacció

Es remodelarà la vorera nord de l'avinguda de la Diputació, entre la rambla de Jaume I i el Pi Rodó
Es remodelarà la vorera nord de l'avinguda de la Diputació, entre la rambla de Jaume I i el Pi Rodó | Lluís Rovira i Barenys

El Departament d’Obra Pública de l’Ajuntament de Cambrils ha adjudicat la redacció del projecte executiu d’obres de la Rambla del Regueral i la vorera nord de l’avinguda de la Diputació (des del Pi Rodó fins a la Rambla de Jaume I) així com el projecte d’urbanització del carrer de les Orquídies, al barri de la Llosa.  

El projecte de l’avinguda de la Diputació i la Rambla del Regueral consisteix en renovar tots els elements urbans, soterrar els serveis que actualment discorren aeris i renovar tots els que estiguin en mal estat. Amb aquesta actuació es reordenarà l'aparcament en línia existent per poder ampliar la vorera nord per tal de donar resposta a la forta demanada comercial de la zona i la gran afluència turística. A més, es renovaran els paviments de la vorera i de la franja d'aparcament, els elements de mobiliari urbà, l'enllumenat públic, l'arbrat, seguint criteris de sostenibilitat.  

Projecte d'urbanització del carrer de les Orquídies

D’altra banda, el projecte d’urbanització del carrer de les Orquídies –al barri de la Llosa– inclou la renovació de paviments i voreres d’aquesta via utilitzada pel veïnat de la Llosa però que també connecta els barris de Ponent. L’objectiu és aprofitar l’arranjament del paviment en mal estat per recuperar espai per als vianants i ciclistes i convertir el tram més estret en un carril d’una direcció única per millorar la seguretat.    

Comenta aquest article