L'equip cadet femení de relleus del Club Atletisme es classifica per a la fase final del campionat de Catalunya

Aquest passat dissabte 31 de març es va disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Calella el campionat de Catalunya de relleus en la seva fase prèvia, una jornada classificatòria, on competeixen equips de tots els clubs de Catalunya. Les 16 millors marques accedeixen a la fase final.

En representació del Club Atletisme Cambrils va participar-hi l’equip cadet femení al relleu 4 x 100, que va competir amb 30 equips inscrits. Les integrants de l’equip cambrilenc van ser Judith Codorniu, Tania Borrero, Sílvia Gutiérrez i Bàrbara Nogales, que van aconseguir quedar en quarta posició, en la primera sèrie, i van assolir la classificació per a la fase final, amb la qual cosa es van convertir en el primer equip d’aquesta categoria en la història del Club que hi accedeix.

A més, van batre el rècord de Cambrils de la categoria, amb un registre de 58”0, superant l’anterior, que estava situat en 59”2. La propera cita per al Club Atletisme Cambrils serà el proper 14 d’abril a Castellar del Vallès.