Societat

Cambrils, protagonista dels canals de Youtube i d'Instagram de «Viajando con Mirko»

Al vídeo en el què es passeja per Cambrils s'hi poden observar imatges filmades amb un dron i d'altres que ell mateix ha gravat pels carrers del municipi: hi apareixen el Castell de Vilafortuny, les platges, el Port i alguns carrers del Barri Antic

Per Berta Ruiz

Un moment del vídeo de Cambrils al canal de Youtube "Viajando con Mirko"
Un moment del vídeo de Cambrils al canal de Youtube "Viajando con Mirko" | Cedida

Cambrils ha estat protagonista, aquests dies a les xarxes socials, d'un vídeo filmat pel youtuber de viatges Mirko que té canals tant a Youtube com a Instagram anomenats "Viajando con Mirko". Aquest influencer veneçolà –resident a Espanya– explica en els seus canals que, el seu somni és conèixer tots els països del món, mentre ho comparteix en vídeos a través de les seves xarxes socials. En els seus viatges, a més de destinacions turístiques, també li agrada visitar llocs poc coneguts. Actualment, al seu canal de Youtube hi ha més de 250 vídeos de viatges que ha fet arreu del món.

Aquest mes de febrer, una de les seves aturades ha estat la Costa Daurada, sent Cambrils i Salou dues de les seves principals visites. Al vídeo en el què es passeja per Cambrils s'hi poden observar imatges filmades amb un dron i d'altres que ell mateix ha gravat pels carrers del municipi: hi apareixen des del Castell de Vilafortuny, les platges cambrilenques, el Port i també alguns carrers del Barri Antic de Cambrils. Juntament amb les imatges, el youtuber va fent una explicació de cadascun dels indrets pels quals va passant i dona detalls dels mateixos. Com a curiositat dir que a l'inici del vídeo, el youtuber de viatges fa una pronunciació incorrecta del nom de Cambrils, però ell mateix rectifica durant la filmació i ho explica mentres grava.

"Viajando con Mirko" té 60.900 suscriptors a Youtube i els seus vídeos tenen 8,1 milions de visualitzacions des de l'any 2015. Per altra banda, a Instagram té 1.263 seguidors i ha realitzat 438 publicacions. 

Comenta aquest article