Camp

Comerç

El nou parc comercial «Tarraco Centrum», al costat de l'Anella Mediterrània de Tarragona, comptarà amb una superfície de 37.000 metres quadrats

Per ACN

Imatge virtual del parc de mitjanes superfícies comercials i de serveis Tarraco Centrum impulsat per Ten Brinke a Tarragona
Imatge virtual del parc de mitjanes superfícies comercials i de serveis Tarraco Centrum impulsat per Ten Brinke a Tarragona | Cedida (JLL)

La firma holandesa Ten Brinke ha començat la comercialització del parc de mitjanes superfícies comercials i de serveis 'Tarraco Centrum' vora l'Anella Mediterrània de Tarragona. El nou parc comptarà amb una superfície de 37.000 metres quadrats bruts de lloguer, a més d'unes 1.200 places d'aparcament. La parcel·la fa més de 67.500 metres quadrats i és la que havia d'acollir el fallit projecte de Ikea. L'oferta del parc s'orientarà a l'alimentació, la restauració, els esports i els electrodomèstics, i complementarà la que ja existeix a la zona, segons la promotora. El centre serà l'eix de referència del pla parcial 10, un àmbit de desenvolupament urbanístic de 300.000 metres quadrats on també s'aixecaran uns 1.200 habitatges. 

La consultora immobiliària internacional JLL gestionarà la captació d'operadors per al nou parc comercial impulsat per Ten Brinke al sud de la T-11, un eix on també hi ha l'hipermercat Carrefour i el parc comercial de les Gavarres, entre altres. El conseller delegat de la firma holandesa a Espanya i Portugal, Jörg Tiggemann, ha afirmat que pretenen "crear sinergies i ajudar el petit comerç del centre de Tarragona, atraient un major nombre de visitants a la ciutat". Segons el projecte inicial, l'espai també inclourà oferta hotelera.

Comenta aquest article