Informació general

Covid-19

La Regió Sanitària Camp de Tarragona assigna 800 dosis de la vacuna d'AstraZeneca al punt de vacunació de Cambrils per aquesta setmana

Aquesta vacuna està destinada a immunitzar personal essencial com treballadors de les oficines de farmàcia, psicòlegs clínics, fisioterapeutes, logopedes, nutricionistes, SAD i també els cossos de seguretat i emergències

Per Redacció

Ahir va començar la vacunació amb la vacuna d'AstraZeneca a la regió Sanitària Camp de Tarragona
Ahir va començar la vacunació amb la vacuna d'AstraZeneca a la regió Sanitària Camp de Tarragona | Cedida

La Regió Sanitària Camp de Tarragona va començar a administrar la vacuna d'AstraZeneca. Pel que fa a les dosis assignades per aquesta setmana als tres punts de vacunació són: 800 dosis que s'administraran a la carpa de la zona esportiva municipal de Cambrils; 900 dosis més al CAP Nou Tarraco de Tarragona i 100 dosis més al punt de vacunació del Pius Hospital de Valls. De fet, ahir al matí s'iniciava la vacunació al punt de Cambrils. Aquest és un dels 37 punts que estan distribuïts arreu de Catalunya. 

Aquesta vacuna està destinada a immunitzar personal essencial com  treballadors de les oficines de farmàcia, psicòlegs clínics, fisioterapeutes, logopedes, nutricionistes, SAD i també els cossos de seguretat i emergències. A la Regió Sanitària Camp de Tarragona el cos de Mossos d’Esquadra es vacunaran a la comissaria de Camp Clar. El personal essencial que es vacuna amb AstraZeneca es convoca mitjançant SMS on se li indica el punt de vacunació i la franja horària en què pot vacunar-se. 

El gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega ha afirmat que "aquesta és una nova vacuna que amplia les possibilitats en l’estratègia de vacunació a la nostra regió. Esperem que la disponibilitat de vacunes faci que ens encaminem cap a la immunitat col·lectiva. Vacunar-se és un acte individual però de responsabilitat col·lectiva ja que no només és per no patir la malaltia sinó també per evitar transmetre-la".

Comenta aquest article