Esports

Futbol

L'equip Preferent Juvenil del Cambrils Unió podrà reprendre la competició de lliga el 27 de febrer

La Federació Catalana de Futbol ha publicat els calendaris de les competicions de futbol català que donen accés a categories d'àmbit estatal, és a dir, la Primera Catalana, la Preferent Femenina i la Preferent Juvenil

Per Redacció

Imatge del partit disputat entre els equips amateur i juvenil preferent del Cambrils Unió, el passat mes de setembre
Imatge del partit disputat entre els equips amateur i juvenil preferent del Cambrils Unió, el passat mes de setembre | Ferran Tuset

La Federació Catalana de Futbol ha publicat els calendaris de les competicions de futbol català que donen accés a categories d'àmbit estatal, és a dir, la Primera Catalana, la Preferent Femenina i la Preferent Juvenil, després de rebre l'autorització de la seva celebració per part del Govern de la Generalitat de Catalunya. A nivell de l'esport, l'únic equip que es troba dins d'aquest grup és l'equip de Preferent Juvenil del Cambrils Unió. L'equip amateur del club –que disputa la Segona Catalana– seguirà sense poder reprendre la competició de lliga.

Així doncs, un cop adaptat el calendari a les dates disponibles, totes tres categories es reprendran el cap de setmana del 27 i 28 de febrer i finalitzaran els dies 12 i 13 de juny. Pel que fa a la Preferent Juvenil en la qual està inclòs l'equip cambrilenc –concretament en el grup 1–, aquesta conté un total de quatre grups, de 16 equips cadascun, que van disputar una jornada abans de l'aturada de les competicions d'àmbit català. En el cas de l'equip cambrilenc, aquest no va poder disputar ni el primer partit de lliga –el passat mes d'octubre– al quedar suspès el seu enfrontament contra l'Escola de Futbol Gavà.

En aquesta categoria es completarà una volta del campionat. Al final de la lliga, els campions dels quatre grups aconseguiran l'ascens a la Lliga Nacional Juvenil. Al seu torn, els quatre últims classificats de cada grup descendiran a la Primera Divisió Juvenil.

Aquesta represa de la competició per part de l'equip Preferent Juvenil del Cambrils Unió serà el dissabte 27 de febrer, a casa a les 18 hores, davant de l'Atlètic Sant Just.

 

 

Comenta aquest article