Societat

Mostra de condol

Nota de comiat: Fins sempre, Teresa Maria

Mostra de condol

Per Redacció

Teresa Maria Grau
Teresa Maria Grau | Cedida

Ahir va morir Teresa Maria Grau, persona vinculada a l'ANC Cambrils, i que va caure desplomada just a l'inici de l'acte electoral que Junts per Catalunya va fer al parc del Pescador el diumenge 31 de gener. Des de l'ANC Cambrils han enviat aquest text de comiat que reproduïm a continuació.

 

Fins sempre

Teresa Maria, rep mitjançant aquestes línies el més sentit record de l'ANC de Cambrils.

Ens vam conèixer arran del procés independentista i com a sòcia de l'ANC, i des del primer moment vas ser una persona estimada per tots, pel teu caràcter irreductible, per la teva franquesa, per la teva força, per estar sempre disposada a participar en totes les accions i fer el que calgués; tots t'hem considerat una patriota de pedra picada i per damunt de tot, una amiga.

No hauràs pogut veure allò pel que tant has lluitat, però pots estar segura que tots naltros continuarem fent-ho sense desmai entre altres coses perquè que ho farem des del teu record i rebent la teva força, i perquè volem que des d'on siguis puguis veure ben aviat la teva estimada Catalunya independent i lliure. Rep una fortíssima abraçada de tots naltros.

Descansa en pau amiga.

ANC Cambrils

Comenta aquest article