Societat

Mor el productor de cinema cambrilenc Jordi Domingo

Per Redacció



Jordi Domingo, a principis d'aquest mes de març, en una foto per a una entrevista a Revista Cambrils
Ahir a la tarda moria, de forma accidental, el productor de cinema cambrilenc Jordi Domingo. L'accident va tenir lloc a Cambrils, al tros de la seva família, prop de Belianes, quan estava fent unes tasques de descàrrega.

Jordi Domingo, de 35 anys d'edat, tenia des de fa quatre anys la productora Quimelca amb la que havia produït diferents treballs audiovisuals destacant el llargmetratge documental 200km i els curts Rosario i El ciclo. Precisament la setmana passada havia acabat el rodatge del seu primer llargmetratge de ficció,  Bienvenido a Farewell Gutmann amb el director Xavi Puebla i amb actors com Lluís Soler i Pep Anton Muñoz, entre d'altres, film que tenia previst presentar a la Mostra de Venècia i en el que hi tenia dipositades moltes il·lusions. 
El productor cambrilenc també havia format part de la POCC, l'entitat organitzadora del Festival de Curtmetratges de Cambrils i de Reus.

Jordi Domingo també era el productor i el director del grup cambrilenc Bubbi Girls& Boys, "una colla d'amics que ens vam ajuntar i vam gravar un videoclip", tal com ell mateix ho havia definit aquest mes de març en una entrevista a Revista Cambrils.

Comenta aquest article