Informació general

Hostaleria

Satisfacció continguda entre els restauradors de la demarcació en el primer dia d'allargament de l'horari d'obertura

L'AEHT ha demanat poder obrir ininterrompudament des del matí fins al vespre

Per ACN

Imatge d'arxiu de terrasses obertes a la façana marítima del port, a finals del passat mes de novembre
Imatge d'arxiu de terrasses obertes a la façana marítima del port, a finals del passat mes de novembre | Lluís Rovira i Barenys

Satisfacció continguda entre els restauradors de Tarragona en el primer dia d'allargament de l'horari d'obertura, des d'ahir, que els permet treballar una hora més tant als servei d'esmorzar com de dinar. Els propietaris han assenyalat que a primera hora han tingut un volum de clients similar al dels darrers dies, però han constatat que els clients han arribat més esglaonadament. Tot i això, segueixen reclamant poder obrir de manera continuada des del matí fins al vespre. Entre els consumidors força satisfacció, especialment en aquells que per qüestions laborals no es podien ajustar a l'horari anterior, amb el tancament a dos quarts de deu. 

Amb tot, des de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona (AEHT) han considerat que el nou horari són "molles de pa". "És una petita passa endavant, però això i res és pràcticament el mateix", ha assenyalat el president de l'AEHT, Francesc Pintado. L'AEHT ha demanat poder obrir ininterrompudament des del matí fins al vespre.

 

Comenta aquest article