Futbol sala

El Laguna goleja a la pista de La Sentiu i se situa en la segona posició de la classificació

Celebració a peu de pista del Laguna després d'aconseguir la victòria a la pista de La Sentiu | cedida

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

La Sentiu 6 - CFS Laguna 11

El Laguna ha començat aquest 2021 molt endollat i amb una excel·lent ratxa de resultats. Aquest passat cap de setmana es desplaçava a la complicada pista de La Sentiu, equip que iniciava la jornada com a segon classificat de grup. Va ser un partit molt intens, molt lluitat i amb molts gols –17 en total– per part dels dos equips. En el minut 3 de joc, els locals s'avançaven amb un primer gol, però la reacció cambrilenc no es va fer esperar i un minut després Emilio Utrera posava novament l'empat. Dos minuts després, Guillermo David López desfeia la igualada i posava al Laguna per davant en el marcador. En el minut 10, l'equip local feia l'empat a dos, però tan sols dos minuts després, arribava el tercer dels cambrilencs de botes de Jaume Ortiz. Uns segons després, Martí Tantiña posava el 2 a 4 en favor del Laguna. La Sentiu va reaccionar de seguida i retallava distàncies un parell de minuts després. En els dos últims minuts de la primera part, el Laguna encara va ser capaç de fer dos gols més, obra de Jaume Ortiz i Emilio Utrera, situant un còmode 3 a 6.

La segona part va seguir la mateixa tònica tan golejadora d'uns i altres. Als quatre minuts de la represa, els locals escurçaven diferències, però ben aviat, el Laguna es va tornar a mostrar implacable de cara a porteria amb tres gols més entre els minuts 29 i 32. Van marcar Albert Ríos, Marc Català i Harim Gavilan. La Sentiu ho va seguir intentant, malgrat que la distància era àmplia per al Laguna, i va marcar el 5 a 9 en el minut 34. Tres minuts després, Guillermo David López anotava el desè gol per als cambrilencs. En el 38, La Sentiu anotava el seu sisè gol, però en el darrer minut, Jaume Ortiz marcava el seu hat trick deixant el definitiu 6 a 11. A destacar el triplet de gols de Jaume Ortiz i el doblet marcat per Emilio Utrera i Guillermo David López, juntament amb la bona actuació de tot l'equip al complet.

Amb aquest triomf, el Laguna se situa segon de la classificació –intercanviant llocs amb La Sentiu– amb 23 punts, a 10 punts de distància del líder que és el Linyola. Aquest proper dissabte 13 de febrer, a les 17 hores, el Laguna rebrà la visita de l'Alcoletge.