Cultura

Biblioteca

Els Clubs de Lectura de la Biblioteca Josep Salceda i Castells continuen en format virtual

Els Clubs de Lectura de la Biblioteca cambrilenca continuen amb les seves sessions mensuals de manera telemàtica aquest febrer

Per Redacció

Un moment de la connexió virtual de la darrera sessió del Club de Lectura de la biblioteca Josep Salceda i Castells
Un moment de la connexió virtual de la darrera sessió del Club de Lectura de la biblioteca Josep Salceda i Castells | Cedida

Els Clubs de Lectura de la Biblioteca Josep Salceda i Castells continuen amb les seves sessions mensuals de manera telemàtica aquest febrer. Per una banda, el Club de Lectura Adult, coordinat per Eva Ferré, es reunirà el dijous 25 de febrer a les 18 hores per comentar la novel·la “Un amor” de Sara Mesa, amb la participació d’Isabel Castro i la col·laboració del Campus Extens de la URV a Cambrils.I per una altra, el Club de Lectura infantil, coordinat per Rosana Andreu, es trobarà l’endemà divendres, 26 de febrer, a les 18 hores, per comentar el llibre “Històries de Frei”, de Mikel Valverde.

Els dos clubs de lectura es realitzaran a través de la plataforma Jitsi i estan adreçats a les persones que formen part d’aquests clubs. Les persones interessades en inscriure’s a l’activitat es poden posar en contacte amb la biblioteca presencialment al mateix equipament (Alfons I el Cast, 2), per telèfon 977 363 495 o correu electrònic bib@cambrils.org.

D’altra banda, també continuaran les trobades del Club de Lectura Fàcil coordinat per Helena Martínez, del Servei Local de Català, per a persones que volen millorar la seva lectura en català. Aquest club es trobarà setmanalment els dies 4, 11, 18 i 25 de febrer a les 10 hores per parlar i comentar el llibre “El ball”, d’Irène Némirovsky, i l’adaptació de Judit Lligonya de la novel·la “L'illa del Doctor Moreau”, d’H. G. Wells.

Comenta aquest article