Informació general

Obres

Enric Daza, regidor d'Urbanisme: «Estem mirant d'abaratir el projecte del Teatre Auditori i intentar que sigui atractiu per a la iniciativa privada»

El regidor d'Urbanisme va donar resposta, al ple del passat divendres, a una pregunta pendent que havia formulat el regidor no adscrit Joan M. Artigau

Per Berta Ruiz

Imatge d'arxiu de l'exterior del Teatre Auditori
Imatge d'arxiu de l'exterior del Teatre Auditori | Lluís Rovira i Barenys

"El projecte del Teatre Auditori es troba en una primera fase de 'reestudi'". Amb aquestes paraules es pronunciava el regidor d'Urbanisme –Enric Daza– a la sessió plenària del passat divendres 29 de gener, arrel d'una pregunta formulada pel regidor no adscrit –Joan M.Artigau– i que havia quedat pendent d'una sessió plenària anterior, concretament al ple del 30 de novembre. Tant ell com el portaveu del PP –David Chatelain– i el regidor de Cs –Juan Carlos Romera– havien preguntat al govern sobre què pensa fer amb aquesta obra que va quedar aturada ara fa 10 anys.

Segons va explicar Daza, "estem mirant d'abaratir el projecte d'alguna manera; intentar que sigui atractiu per a la iniciativa privada i així rebre propostes. Aquesta és la situació en què es troba el Teatre Auditori. Evidentment, quan tinguem una proposta ferma, doncs la passarem a compartir amb la comissió informativa corresponent i informarem de com està. Els primers interessats en desencallar aquest projecte, que porta tants anys, és el propi departament d'Urbanisme i jo mateix com a regidor responsable".

La primera fase de les obres es va enllestir el març de 2011, ara fa 10 anys

Recordem que la primera part de l'obra es va enllestir el març de 2011, poc abans de les eleccions municipals del 22 de maig de 2011, i que van propiciar un canvi de govern. La segona fase de les obres ja no es va tirar endavant i pocs mesos després es desmuntaven les grues. Des d'aleshores, hi ha l'estructura de formigó.

Comenta aquest article