Esports

Excusionisme

El Centre Excursionista Cambrils informa que no hi ha restriccions en el nombre de persones que realitzen esport si estan federades

Per Redacció

Imatge de grup d'alguns membres del Centre Excursionista Cambrils
Imatge de grup d'alguns membres del Centre Excursionista Cambrils | Cedida (pàgina web CEC)
Des del Centre Excursionista Cambrils (CEC) volen difondre una informació d'interès provinent de la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya). Tot i que continuen les restriccions per realitzar esport al municipi i limítrofs, no hi ha restriccions pel que fa el nombre de persones que realitzen esport, sempre i quan estiguin federades. El club cambrilenc recorda que es pot fer la tramesa de la llicència federativa a través del C.E.Cambrils. La llicència cobreix la pràctica d'activitats esportives en la modalitat escollida, tant si la pràctica es realitza en solitari com en grup. Alhora, la federació permet l'accés a formacions tècniques, el manteniment de senders i molts altres avantatges, que es pot consultar en aquest enllaç.
 
Des del CEC seguiran programant sortides ordinàries i exprés en les diferents seccions, sempre que ho permeti la climatologia i complint els protocols FEEC.
 
 

Comenta aquest article