Informació general

Accident

Una conductora perd el control del cotxe i fereix set persones al centre de Reus

Comptant la conductora del turisme, han estat vuit els ferits en l'atropellament múltiple al centre de Reus, tres dels quals estarien greus

Per ACN

El vehicle que ha provocat l'atropellament ha quedat encastat contra un edifici
El vehicle que ha provocat l'atropellament ha quedat encastat contra un edifici | ACN

La conductora d'un cotxe ha perdut el control del vehicle, avui al migdia al centre de Reus, i ha atropellat set persones, deixant-les ferides de diversa consideració. L'incident ha passat pels voltants de les 12.30 hores a la rotonda de la plaça del Nen de les Oques. Segons les primeres informacions, la conductora –una dona de 78 anys d'edat- ha accedit a la zona de vianants i ha atropellat un grup de persones. El vehicle ha quedat finalment encastat contra el mur d'un edifici a la cruïlla del passeig de Sunyer amb l'avinguda del Doctor Vilaseca. Guàrdia Urbana de Reus, Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i ambulàncies del SEM s'han posat en marxa per atendre els ferits i traslladar-los a centres sanitaris.

Comptant la conductora del turisme, han estat vuit els ferits en l'atropellament múltiple al centre de Reus. Set dels afectats han estat traslladats a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, mentre que el vuitè ferit ha estat evacuat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Segons les primeres valoracions del SEM, tres dels ferits estarien greus.

Comenta aquest article