Societat

Nàutica

El Club Nàutic Cambrils dona un pas més en els preparatius de la 13a Fira Marítima de la Costa Daurada

Per Redacció

Imatge de la signatura del contracte amb l’equip de Lola Osuna per a l’organització de la Fira
Imatge de la signatura del contracte amb l’equip de Lola Osuna per a l’organització de la Fira | Cedida

El Club Nàutic Cambrils, per delegació de l’Ajuntament de Cambrils, porta mesos treballant en la propera edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada, després de l’anul·lació de l’esdeveniment l’any passat degut a la situació provocada per la covid-19. El passat dimecres 27 de gener, el CNCB va signar el contracte amb l’equip de Lola Osunaper a l’organització de la Fira. La formalització d’aquest contracte permet continuar treballant a fons per tal de tenir-ho tot enllestit per a la celebració de la Fira Marítima de la Costa Daurada els dies 14, 15 i 16 de maig al port de Cambrils, sempre que la situació epidemiològica ho permeti i tenint clar que oferir garanties de seguretat sanitària és una prioritat pel CNCB i l’Ajuntament de Cambrils. En les properes setmanes, l’Ajuntament de Cambrils i el Club signaran també el conveni per l’organització d’aquest esdeveniment nàutic de referència al sud de Catalunya.

En la nova edició, la Fira Marítima de la Costa Daurada farà un salt endavant a nivell qualitatiu i en nombre d’expositors, de fet, a dia d’avui ja hi ha més d’una cinquantena d’empreses interessades en formar part de la Fira. L’objectiu és captar l’atenció de les millors empreses de Catalunya, la Comunitat Valenciana, les Illes Balears i altres indrets com el sud de França. Així mateix, es busca atreure visitants de tota la vall de l’Ebre, Lleida, el País Basc, Andorra i la costa catalana que a la Fira trobaran productes i serveis pel seu creuer, embarcació de vela lleugera, moto nàutica o equipament per practicar submarinisme.

El president del CNCB, Ramon Vallverdú, ha destacat que "s’està treballant amb il·lusió perquè la Fira sigui cada dia més un punt de trobada especialitzat i s’està fent un treball ingent per arribar als aficionats nàutics d’arreu". En aquest sentit, amb motiu de la Fira, i en funció de la disponibilitat, els visitants de França, Balears o València podran gaudir d’amarrament gratuït per poder ser a Cambrils amb la seva embarcació durant els dies de l’esdeveniment.

L’objectiu fonamental de l’organització és convertir la Fira Marítima de la Costa Daurada en una plataforma de negoci per al sector nàutic i de projecció per a la localitat. El fil conductor de la Fira d’enguany continuaran sent el medi ambient, el reciclatge i la sostenibilitat; tenint en compte els seus efectes en la salut i el benestar.

Novetats en el recinte firal

Entre les novetats, hi haurà el nou recorregut, que encaixarà el recinte firal d’una millor manera a l’espai del Club Nàutic. A això caldrà sumar-hi la zona d'emprenedoria, que brindarà l'oportunitat als petits comerços i emprenedors d'oferir els seus productes i serveis relacionats amb la temàtica de la fira. De la mateixa manera, es donarà un lloc rellevant al coneixement i les oportunitats amb una interessant agenda de conferències, tallers, taules de negocis i actualitat. I com sempre, la Fira busca apropar el món de la nàutica i les activitats esportives i lúdiques a tots els públics, especialment al familiar. A més, es podrà gaudir d'una fantàstica proposta gastronòmica dissenyada per a tots els gustos.

L’Apunt

Campabadal es converteix en el nou patrocinador de la Secció Esportiva del CNCB

La corredoria d’assegurances Campabadal, de Tarragona, és el nou patrocinador de la Secció Esportiva del Club Nàutic Cambrils. L’empresa i el Club han signat l’acord de col·laboració que tindrà vigència durant un any, amb opció de renovació després d’aquest període. El nou patrocinador de la Secció Esportiva del Club remarca que ha decidit donar aquest pas pels valors que transmet el Club Nàutic Cambrils: responsabilitat, treball en equip i seguretat a terra i a l’aigua. Valors també molt presents en el món de les assegurances. La signatura del conveni s’ha realitzat amb la presència de Ramon Vallverdú, president del CNCB i Josep Maria Campabadal, director de Campabadal.

Comenta aquest article